Om Medic Loupes

Medic Loupes er navnet på Lyngby Special Optiks lup afdeling. Vi har mere end 40 års erfaring med optik i alle afskygninger til tandlæger og kirurger.

Peter Stage Andersen, der arbejdede i butikken fra fra 1968 til sin pension 2016 (de sidste 18 år som ejer) lavede en del lupløsninger da hans søster var tandlæge – ligeledes i Lyngby, og sammen med sine kolleger efterspurgte de tandlægelupper.

I 2016 fik vi eneforhandlingsrettighederne på Munchen baserede starMed GmbH.

starMed er både leverandør til ZEISS af lys og samlede lupsystemer, men også kunde til ZEISS, da en stor del af optikken købes af ZEISS. Den resterende del købes hos Østrigske Swarovski. Kvaliteten er således ”second to none”, innovativ og kompromisløs.

Herefter er det gået hurtigt, hvorfor vi i 2019 skilte lupaktiviteterne fra og samlede dem i Medic Loupes Aps. Vores løfte til dig som kunde, er at du ikke kan få en bedre løsning, end den vi tilbyder dig.

Vi har den ambition, at alle tandlæger og kirurger skal have en lup, da de derved kan løfte deres resultater til et helt ny niveau.

Hos os køber du ikke en lup, du køber en løsning, så vi bliver ved til du er så tilfreds, som du kan blive.

Medic Loupes er grundlagt af Optometrist Morten Kreutzmann, der sammen med sit team af i alt 6 optometrister har stor erfaring med special optik og i at få dig til at se så godt som muligt.

Vores løsninger adskiller sig fra resten af markedet ved:

  • Skarpeste mulige syn, grundet vores forståelse for optik og linse kvalitet
  • Innovative løsninger, såsom Achromat linser, lys med tre farver
  • Komfort i topklasse, grundet lav vægt og stel ergonomi
  • Service og tilgængelighed, lokaliseret i Københavnsområdet og åben om lørdagen
  • Du køber ikke en lupbrille, du køber en løsning

Medic Loupes ApS

Lyngby Hovedgade 48
2800 Kongens Lyngby

Tlf.: +45 6988 4449
info@medicloupes.dk

En del af
Lyngby Specialoptik