Hvad skal du bruge?

Inden for en lang række erhverv kan du med fordel anvende lupbriller for at forbedre synet. Det gælder, hvis du har præcisionsarbejde og behov for at se så godt som muligt for at udføre opgaven til perfektion inden for erhverv som fx:

Tandlæge

Tandplejer

Hudlæge

Øjenlæge

Kirurgi

Praktiserende læge

Dyrlæge

Smykkedesigner

Guldsmed

MedicLoupes forhandler en stort sortiment af lupbriller med forstørrelse svingende fra 2x forstørrelse helt op til 10x forstørrelse.

Fælles for alle vores løsninger er, at de har den bedste optik i verden fra Swarovski og ZEISS.

Lupperne er ekstremt komfortable pga. lav vægt. Især har vægten helt fremme på luppen stor betydning for, hvor tilfreds du bliver med din løsning. Samtidig er vores luppersystemer ikke billige plastikløsninger, men fremstilles i højeste kvalitet aluminium, som gør lupperne robuste og langtidsholdbare. Og de er æstetisk flotte, da systemerne er meget kompakte.

LUPPER MED LYS

“Intet syn uden lys” lyder en gammel sandhed. Det er i allerhøjste grad korrekt, når det gælder lupper. Faktisk har man kun en halv løsning, hvis man ikke har investeret i lys til montering på luppen. Du får en helt anden oplevelse, når du prøver det med egne øjne. Har du først oplevet dit emne med korrekt tilpasset lup og lys er der ingen vej tilbage.

Lys på din lup er ikke bare en kinesisk LED lampe kendt fra din cykellygte. Med vores HIGH POWER LED får du:

Naturlige farver – du skal først og fremmest kræve, at dit lys på luppen gengiver det, du ser i det naturlige farvespektrum.

Komfortabel håndtering af varmeudviklingen – en HIGH POWER LED udvikler en masse varme, som skal håndteres, så du ikke får hovedpine efter 30 minutters brug.

Ensartet lys – du får den samme belysning uden forvrængning med præcis den samme farve.

Lang batterilevetid – du får op til 6 timers batterilevetid, så du har lys til længere arbejdsopgaver.

LYS I MANGE VARIANTER

Vores lup lys er produceret i omegnen af Munchen af firmaet starMed. Selv om starMed har levet et stille liv i rolige omgivelser er firmaet ikke nogen newcomer. Faktisk har starMed været Carl Zeiss lysproducent de sidste 14 år.

Lyset kan vælges i mange varianter: med centreret lys typisk til store forstørrelse eller med diffus lyskegle.

Til tandlæger og tandplejere, der arbejder med dental kompositmateriale, kan produktet starLight NANO3 tillige fås med gulligt lys, så du fortsat kan arbejde i perfekt belysning, uden at polymeriseringen begynder. Yderligere kan der vælges et tredje lys i samme lysenhed, som gør fjernelse af gamle plasfyldninger, plak detection, vurdering af caries og revnedannelser meget nemmere.

Til kirurgi findes der en variant, hvor det tredje lys er grønt, så blødninger hurtigere kan spores og stoppes.
starLight lys forøger kun vægten af din lup beskedent, da lyset kun vejer mellem 6 og 10g.

Til undervisningsbrug eller digital dokumentering tilbyder vi også verdens mindste FULL-HD kamera, nemlig kameraet starCam, der kan monteres på din lup og styres via en trådløs bluetooth fodpedal.
Det ultra kompakte kamera optager i 1980 x 1080 Pixel og tager knivskarpe stillbilleder i 13 megapixels.

Lup briller for første gang, eller på et begrænset budget.

Vi anbefaler: starVision ST 2.5X perfekt lup til at sikre dig en god oplevelse med din nye lup. Lyset er med til at gøre din oplevelse særlig imponerende, men du kan også tilkøbe lyset senere, så levere vi den bare med beslag.

Alternativt giver en ZEISS Eyemag SMART 2.5X ligeledes et knivsvarpt billede med stort synsfelt.

Benyttet lup brille i en årrække med mellem 2.0X op til 2.8X forstørelse, og er nu klar til noget mere…

Vi anbefaler: en 3.0X til 3.5X forstørelse. Når du allerede har rutinen er 3.0X+ nemt at vænne sig til, og alligevel kan du godt mærke at du nu ser meget mere end før.

Du har brugt lup med 3.0X til 3.5X forstørelse, men er på udkik efter en lup til de helt krævne opgaver, såsom f.eks. Rodspidsambutation etc.

Vi anbefaler: en Swarovski med 4.1X til 6.0X forstørelse. Denne lup er den bedste optik du overhoved kan opdrive. Du vil opleve dit fag med nye øjne da en ny verden vil åbenbare sig for dig.

Alternativet hedder ZEISS EyeMag Pro F 4.0X og 5.0X eller en ZEISS K Bino der kan leveres med op til 10X forstørrelse.